Bilbord pri škole
Strana 1 z 1
Bilbord pri škole
Dozvedel som sa, že ten slávny bilbord, čo tri týždne visel pri škole bol komusi natoľko tŕňom v oku, že sa majiteľovi reklamnej plochy vyhrážal akýsi právnik a hrozbou (vraj) súdneho rozhodnutia ho prinútil, aby ho prelepil bielym papierom. Pripomnňme si, čo také strašné bolo na tom bilborde:
Neviem či ako ľudstvo máme šancu prežiť, keď nás vykoľají nápis dožadujúci sa dodržiavania zákona. Čo ak sa raz niekde objaví bilbord, ktorý propaguje hnutia smerujúce k potlačeniu práv a slobôd občanov? Veď podľa tohto tam musí namieste skolabovať každý kto ho zazrie...
No ale teraz vážne. Osobne mám chuť vylepiť niekde pri škole nový bilbord. Teraz takýto, od Erica Drookera, upravený na naše podmienky a vyjadrujúci pozíciu rodiča na tejto škole:
Neviem či ako ľudstvo máme šancu prežiť, keď nás vykoľají nápis dožadujúci sa dodržiavania zákona. Čo ak sa raz niekde objaví bilbord, ktorý propaguje hnutia smerujúce k potlačeniu práv a slobôd občanov? Veď podľa tohto tam musí namieste skolabovať každý kto ho zazrie...
No ale teraz vážne. Osobne mám chuť vylepiť niekde pri škole nový bilbord. Teraz takýto, od Erica Drookera, upravený na naše podmienky a vyjadrujúci pozíciu rodiča na tejto škole:
天赋- Počet príspevkov : 29
Similar topics
» Spôsob komunikacie na našej škole...
» Pomáhať škole
» Krúžky - na našej škole - ZŠ
» Krúžky - na našej škole - G
» Dlhodobé problémy na našej škole
» Pomáhať škole
» Krúžky - na našej škole - ZŠ
» Krúžky - na našej škole - G
» Dlhodobé problémy na našej škole
Strana 1 z 1